You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Iedere doelgroep

De Desktop Taxatie maakt het mogelijk om woningen snel, betrouwbaar en tegen lage kosten te taxeren. Voor een Desktop Taxatie sturen consumenten, intermediairs of hypotheekadviseurs de aanvraag in, beoordelen taxateurs het waardevoorstel en gebruiken hypotheekverstrekkers het rapport in het hypotheek aanvraagproces. Hieronder tonen we voor iedere gebruiker van de Desktop Taxatie wat belangrijk is om te weten.

Consument

 • Binnen 4 uur een objectieve waarde van uw woning
 • Geen fysieke taxatie nodig
 • Lage kosten en hoge doorloopsnelheid
 • Simpel aan te vragen en volledig digitaal
MEER INFO

Intermediair

 • Snel en betrouwbaar
 • Volledig digitaal
 • Bespaar uw klant honderden euro’s
 • Breed geaccepteerd in de markt

Taxateur

 • Geen administratie, volledig digitaal
 • Niet locatie- en tijdgebonden
 • Betrouwbaar, nauwkeurig en objectief
 • Volledig in lijn met de huidige regelgeving
MEER INFO

Hypotheekverstrekker

 • Snel, betrouwbaar en volledig digitaal
 • Volledig in lijn met de huidige regelgeving
 • Geaccepteerd door NHG
 • Eenvoudig in te passen in uw huidige hypotheekproces
MEER INFO

Consument

U heeft een taxatierapport nodig voor uw hypotheekverstrekker. Met een Desktop Taxatie bespaart u honderden euro’s en heeft u snel een erkend en betrouwbaar taxatierapport in handen. Er is geen bezoek aan uw woning nodig, u hoeft dus geen afspraak te maken en het proces verloopt volledig digitaal. Binnen 4 werkuren waardeert een onafhankelijke taxateur, in samenwerking met Calcasa, uw woning. Blijkt een Desktop Taxatie niet mogelijk, dan storten wij uw geld terug en kunt u alsnog een fysiek taxateur inschakelen.

Binnen 4 uur een objectieve waarde van uw woning

Lage kosten en hoge doorloopsnelheid

Geen fysieke taxatie nodig

Simpel aan te vragen en volledig digitaal

Intermediair

Met een Desktop Taxatie kunt u uw klanten beter en sneller helpen. U heeft uw dossier sneller compleet en daardoor de financiering sneller rond. Na aanvraag van een Desktop Taxatie waardeert een onafhankelijke taxateur, in samenwerking met Calcasa, de woning van uw klant. Binnen 4 werkuren ontvangt u het taxatierapport in uw e-mail. Dit proces verloopt volledig digitaal. Hierdoor bespaart u uw klant honderden euro’s en versnelt u het hypotheekproces. Een win-winsituatie. Blijkt een Desktop Taxatie via Calcasa niet mogelijk, dan betaalt uw klant niets en kunt u alsnog een fysiek taxateur inschakelen. De Desktop Taxatie kan door iedere taxateur in Nederland worden uitgevoerd. Wellicht heeft u een bepaalde taxateur waar u graag mee samenwerkt en die u ook desktoptaxaties wilt laten uitvoeren. De taxateur kan zich dan aanmelden via intermediair@desktoptaxatie.nl.

Het gebruik van een Desktop Taxatie is nu nog gemakkelijker geworden met een Intermediair Account. Een eigen account aanmaken als intermediair heeft de volgende voordelen:

 • Eén centrale plek waar iedereen binnen uw vestiging alle aangevraagde Desktop Taxaties en facturen kan zien.
 • De mogelijkheid om tegoed te storten waar alle medewerkers gebruik van kunnen maken. Hierdoor kan iedereen makkelijk een Desktop Taxatie aanvragen.
REGISTREER ACCOUNT

Snel en betrouwbaar

Bespaar uw klant honderden euro's

Volledig digitaal

Breed geaccepteerd in de markt

Taxateur

Met een Desktop Taxatie kunt u snel en betrouwbaar een woning waarderen. In de meeste gevallen blijkt een taxatie op afstand een zeer goed alternatief voor een traditionele taxatie. Dit omdat u bij het taxatieproces wordt ondersteund door een waardevoorstel van Calcasa en toegang krijgt tot alle woningmarktinformatie die relevant is voor het bepalen van de woningwaarde. In combinatie met uw kennis en ervaring levert dit een nauwkeurige waardebepaling op die volledig voldoet aan de vereisten.

Wilt u meer informatie over de Desktop Taxatie of wilt u zelf een Desktop Taxatie uitvoeren? Stuur dan een e-mail naar desktop@calcasa.nl.

Geen administratie, volledig digitaal

Betrouwbaar, nauwkeurig en objectief

Niet locatie- en tijdgebonden

Volledig in lijn met de huidige regelgeving

Hypotheekverstrekker

Met een Desktop Taxatie kunt u uw klanten beter en sneller helpen. Na aanvraag van een Desktop Taxatie waardeert een onafhankelijke taxateur, in samenwerking met Calcasa, de woning van uw klant. Binnen 4 werkuren ontvangt u het taxatierapport in uw e-mail. Dit proces verloopt volledig digitaal. Hierdoor bespaart u uw klant honderden euro’s en versnelt u het hypotheekproces. Een win-winsituatie. Blijkt een Desktop Taxatie via Calcasa niet mogelijk, dan betaalt uw klant niets en kunt u alsnog een fysiek taxateur inschakelen.

Wilt u ook gebruik maken van een Desktop Taxatie in uw hypotheekproces? Neem dan contact op via desktop@calcasa.nl.

Snel, betrouwbaar en volledig digitaal

Geaccepteerd door NHG

Geheel in lijn met de geldende regelgeving

Eenvoudig in te passen in uw huidige hypotheekproces