Iedere doelgroep

De Desktop Taxatie® maakt het mogelijk om woningen snel, betrouwbaar en tegen lage kosten te taxeren. Voor de Desktop Taxatie® sturen consumenten, intermediairs of hypotheekadviseurs de aanvraag in, beoordelen taxateurs het waardevoorstel en gebruiken hypotheekverstrekkers het rapport in het hypotheek aanvraagproces. Hieronder tonen we voor iedere gebruiker van de Desktop Taxatie® wat belangrijk is om te weten.

Consument

 • Binnen 4 uur een objectieve waarde van uw woning
 • Geen fysieke taxatie nodig
 • Lage kosten en hoge doorloopsnelheid
 • Simpel aan te vragen en volledig digitaal
MEER INFO

Intermediair

 • Snel en betrouwbaar
 • Volledig digitaal
 • Bespaar uw klant honderden euro’s
 • Breed geaccepteerd in de markt
REGISTREER ACCOUNTMEER INFO

Hypotheekverstrekker

 • Snel, betrouwbaar en volledig digitaal
 • Volledig in lijn met de huidige regelgeving
 • Geaccepteerd door NHG
 • Eenvoudig in te passen in uw huidige hypotheekproces
MEER INFO

Consument

U heeft een taxatierapport nodig voor uw hypotheekverstrekker. Met de Desktop Taxatie® bespaart u honderden euro’s en heeft u snel een erkend en betrouwbaar taxatierapport in handen. Er is geen bezoek aan uw woning nodig, u hoeft dus geen afspraak te maken en het proces verloopt volledig digitaal. Binnen 4 werkuren waardeert een onafhankelijke taxateur, in samenwerking met Calcasa, uw woning. Blijkt de Desktop Taxatie® niet mogelijk, dan storten wij uw geld terug en kunt u alsnog een fysiek taxateur inschakelen.

Binnen 4 uur een objectieve waarde van uw woning

Lage kosten en hoge doorloopsnelheid

Geen fysieke taxatie nodig

Simpel aan te vragen en volledig digitaal

Intermediair

Met de Desktop Taxatie® kunt u uw klanten beter en sneller helpen. U heeft uw dossier sneller compleet en daardoor de financiering sneller rond. Na aanvraag van een Desktop Taxatie® waardeert een onafhankelijke taxateur, in samenwerking met Calcasa, de woning van uw klant. Binnen 4 werkuren ontvangt u het taxatierapport in uw e-mail. Dit proces verloopt volledig digitaal. Hierdoor bespaart u uw klant honderden euro’s en versnelt u het hypotheekproces. Een win-winsituatie. Blijkt de Desktop Taxatie® niet mogelijk, dan betaalt uw klant niets en kunt u alsnog een fysiek taxateur inschakelen.

Het gebruik van de Desktop Taxatie® is nu nog gemakkelijker geworden met een Intermediair Account. Een eigen account aanmaken als intermediair heeft de volgende voordelen:

 • Eén centrale plek waar iedereen binnen uw vestiging alle aangevraagde Desktop Taxaties® en facturen kan zien.
 • De mogelijkheid om tegoed te storten waar alle medewerkers gebruik van kunnen maken. Hierdoor kan iedereen makkelijk de Desktop Taxatie® aanvragen.
REGISTREER ACCOUNT

Snel en betrouwbaar

Bespaar uw klant honderden euro's

Volledig digitaal

Breed geaccepteerd in de markt

Hypotheekverstrekker

Met de Desktop Taxatie® kunt u uw klanten beter en sneller helpen. Na aanvraag van de Desktop Taxatie® waardeert een onafhankelijke taxateur, in samenwerking met Calcasa, de woning van uw klant. Binnen 4 werkuren ontvangt u het taxatierapport in uw e-mail. Dit proces verloopt volledig digitaal. Hierdoor bespaart u uw klant honderden euro’s en versnelt u het hypotheekproces. Een win-winsituatie. Blijkt de Desktop Taxatie® niet mogelijk, dan betaalt uw klant niets en kunt u alsnog een fysiek taxateur inschakelen.

Wilt u ook gebruik maken van de Desktop Taxatie® in uw hypotheekproces? Neem dan contact op via info@desktoptaxatie.nl.

Snel, betrouwbaar en volledig digitaal

Geaccepteerd door NHG

Geheel in lijn met de geldende regelgeving

Eenvoudig in te passen in uw huidige hypotheekproces